Træna 365 har valgt entreprenør til hotellprosjektet ytterst i havgapet.


Pressemelding 19/5/2023


Utviklingsselskap Træna 365 AS har siden 2021 jobbet med å realisere planene om et hotell på Træna. Nå er en viktig milepel nådd. Etter å ha vært ute med et konkurransegrunnlag for totalentreprise, der det ble et jevnt løp mellom flere gode tilbydere står en vinner klar. MT-Byggteknikk AS er entreprenøren Træna 365 ønsker å samarbeide for å realisere hotellet. 

Hotellet vil få 38 rom med utsikt mot Trænfjellene og havet. Det er tegnet inn en romslig restaurant, bar, foajé/lounge, møterom, kontorer, co-working og konferansefasiliteter. Det skal også bygges badstue med utendørsbad og et naust med rom for sjøaktiviteter. Hele anlegget er på ca 2700 kvadratmeter. 

Ett skritt nærmere byggestart
Nå ser vi frem til å utvikle prosjektet ytterligere sammen med MT-Byggteknikk, som vi har fått veldig godt inntrykk av. Vi valgte MT-Byggteknikk fordi de har vært konkurransedyktige på pris, vist stor interesse for prosjektet, vært løsningsorienterte og kreative å samspille med.

 

Veien videre
Nå gjenstår en fase med optimalisering, prosjektering og en del detaljer som skal på plass før spaden kan settes i jorden. Vi tar sikte på oppstart etter sommeren og gleder oss til å se prosjektet materialisere seg. 

 

Parallelt med hotellet planlegges også boliger samt et kai- og havneanlegg. Målsetningen er at alt skal stå klart våren 2025.

-Træna er et spennende lokalsamfunn ytterst på Helgelandskysten, med rik kysthistorie og vakker natur. Vi skal bygge et hotell som skaper positive ringvirkninger i lokalmiljøet og har mål om å bli et referanseprosjekt i bærekraftig reiselivsutvikling, sier Moa Björnson daglig leder i Træna 365.

Faktaboks:

  • Utviklingsselskap Træna 365 AS eies av Laho AS, Sjøset Eiendom AS, House by the Sea AS og Geir Sjøset. Daglig leder er Moa Björnson. 

  • MT-Byggteknikk ble etablert i 2005, har ca 50 ansatte og er basert i Stjørdal

Kontakt

  • Træna 365:

    • Moa Björnson, tlf 47478016 moa @ traena365.no

  • MT-Byggteknikk:

    • Torstein Iselvmo, 99252981, torstein @ iselvmo.no

    • Andreas Strømsnes, 91777021, andreas.stromsnes @ iselvmo.no

    • https://mtbyggteknikk.no/

Previous
Previous

Kontrakt er signert - nå starter hotellbygging på Træna!

Next
Next

Workation på Træna